入驻
搜索
楼主: 开水

想英语聊天的请进

Thak you very much!

今天发放了上月的奖金 1049 思明论坛!

下次努力哦!……
:lol :lol  I  had not to come to here for a long time ,
had not thought have such many friends wihth this card!:lol :victory: :victory:

Money!my money!!!

If you come again,give me some money,can you?

HAPPY  NEW  YEAR`!!~~

Oh,the same to you !

你路见不平,拔刀相助,花掉你 48 思明论坛的买刀钱,热心值加 3

下次努力哦!……
But I want to know what is your grade.604xinxin
Maybe you are grade two,isn't it?

在古玩市场上淘得一件宝贝,价值 1097 思明论坛!

下次努力哦!……
:L :L 有个单词不懂...

朋友们要你请客,在世纪大饭店大吃一顿后花去了 346 思明论坛!

下次努力哦!……
grade,年级..

自己开了个小商店,赚了 818 思明论坛!

下次努力哦!……
你怎么知道我不会的是这个单词

我 想问,我们学校有史以来,有多少人过四极的???????
                               这个很值得研究哦~~~~~~~~