入驻
搜索

不能说的真相~~~~(转帖)

512...已經過咗一年了..當日嘅嘢又勾起全中國人嘅記憶
覺得可惜..傷心....但我覺得更加可恨..
唔明點解倒塌嘅多數喺學校.甚至乎幼稚園
唔明點解官方要隱瞞死亡人數
唔明點解官方要用所謂嘅權利去阻止家屬追究責任
唔明點解公安要毆打志願者
唔明點解唔俾四川人去北京
雖然好多嘅唔明...但心底還是有答案的
我相信之前嘅SARS都喺咁...當政府仲未同全世界人宣布有非典型病毒嘅時候
我一早就已經知道..哩個喺當時我嘅補習老師個老婆話我知
佢話..最近注意下衛生..唔知有種咩病毒好犀利..已經死咗好多人了..連D醫生護士都有D死咗
我當時心冧..有冇咁夸張啊??..時隔冇耐~~政府終於宣布..
左瞞右瞞..,咪始終又喺紙包唔住火...
四川地震都喺一樣...學醬爆話齋..你殺我一個..仲有千千萬萬嘅中國人
中國政府可以阻止部分死難者家屬又點?仲有絕大部分人唔會屈于強權之下
HK嘅<星期日檔案>話俾我哋知所有嘅真相:
"我們老百姓在他們(腐敗官員)眼裡,是不值錢的,是一堆爛草,天高皇帝遠嘛,所以他想把我們壓下去,他們好升官發財吧!"----------死難者家屬

<星期日檔案>種子:
http://www.mybtfile.com/torrent/54013568/

有兴趣的同学下来看看吧,估计这个种子也差不多快要被删了~~~

悼念````
默哀`````

可悲的事情~~~yuan35yuan

这是什么“真相”,他是在揭黑幕吗?还是在危言耸听???????~~~~

这些都是真实的实地实人采访,香港的TVB做的一期节目,前两天在网上疯传。。。。
奇怪的是现在网上的视频、帖子无一例外全被删除。。。。
具体原因,呵呵 就像帖子说的那样了~
不想说什么 只是想让大家多了解一下真相而已。。。。

看不懂的请教一下说白话的同学~~~~

看得懂,但是感觉楼主没有把要说的内容找齐给我们看啊~看不大明白,主要是说官员腐败?我去看看先~~~

借个社会啊。。

我只是来顶贴的
免责声明:
1.本人只是复制粘贴以上内容,完全不知道以上内容描写什么,因此这段文字所引起的任何触犯我国他国的任何刑法.宪法..国际法..劳动法..等国家未出的法律.本人不负任何责任,请联系原作者.
2.本人是在电脑中毒的情况下电脑不受人为操作的条件下误点此贴,请不要跨省,跨市或本地追击.
3.本人经体检无任何传染病..心脏病..肺部感染的疾病,也无做噩梦的嗜好,更无躲猫猫的兴趣.
以上内容全属于复制,与本人无关,有问题请联系原作者.

去年在哀悼日,我们集体关灯关电脑,默哀三分钟!!!

又有内幕······?!

请翻译一下

这些文字太难看了。

那个话也没说什么  就发点感慨而已.
主要是想看那个视频说了什么..

说中国政府隐瞒了什么真相
官员欺压百姓.

习惯咗,,