入驻
搜索

十年!!!

[发帖际遇]: zhubolin钱包不见了, 丢失了存款2思明币.

Ten Years
时间能够留下什么?时间又能带走什么?十年,你的变化大么?记得陈奕迅有首歌,也是这个名字,抹不去的就是淡淡的伤感……
工作 Work

十年前我们为打一个电话四处寻找公用电话
10 years ago, I looked about public telephone just for a call;

十年后我们有了手机,依然四处奔波
10 years later, I have mobile phone but still rushing all around.

十年前我月薪的目标是1000
10 years ago, I aimed to earn 1000 yuan a month;

十年后我月薪6000元,依然无法快乐
10 years later, I earn 6000 yuan a month but still unhappy.

十年前我最怕的就是批评
10 years ago. I was mostly scared of criticism;

十年后我最难得的却是批评
10 years later, it’s hard to win criticism.

十年前200元钱我可以花一个月
10 years ago, 200 yuan was enough for me to live a month;

十年后2000元钱我才可以吃一顿饭
10 years later, it costs me 2000 yuan for one meal.

十年前我们穿着统一的校服,朴素中透出的是阳光般的灿烂
10 years ago, we were in school uniforms, brilliant sunshine naturally overflowing from austerity;

十年后我们穿着名牌的服装,华贵中流露出的是淡淡的忧郁
10 years later, we are in name brand clothes, a touch of somber mood arising from this kind of illusive luxury.

十年前我们可以蓬头垢面,满脸汗渍的去上课
10 years ago, we went to class unkemptly with sweat stains on face;

十年后我们必须衣冠楚楚,面带微笑的去上班
10 years later, we must dress in neat and with smile for work.

十年前我痛恨腐败
10 years ago, I rabidly abominated corruption;

十年后我腐败了
10 years later, I belong to the ranks of corruption;

信念 Belief

十年前我以为自己是一棵大树
10 years ago, I thought that I were a sky-reaching tree;

十年后我才明白自己只不过是一棵小草
10 years later, I realize that I am nothing more than a tiny grass.

十年前我唯一可以浪费的就是时间
10 years ago, time was the only thing I can waste;

十年后我除了时间什么我都可以浪费
10 years later, I can waste anything except for time.

十年前我们可以说青春无悔
10 years ago, youth was unrepentant to us;

十年后我们只能说青春不在
10 years later, youth is far away from us.

十年前我们可以游戏人生
10 years ago, we felt proud that we can play with life;

十年后我们却处在人生的游戏中
10 years later, we are trapped in the game of life.

说的很中肯。忽忽!~~
12.jpg 02.jpg
[发帖际遇]: zhubolin赠送给朋友存款2思明币.

!大家觉得呢?

[发帖际遇]: 说好的幸福呢在路边摆摊子, 本日赚到现金93思明币.

时间能改变很多事情,包括人。。事。。。物。。。。
曾经的。。都散落天涯。。。。

[发帖际遇]: 飘渺微尘被小贼们打劫现金337思明币.

十年,确实有很多东西改变了

[发帖际遇]: zhubolin酒后驾驶, 被警察逮住罚款现金3423思明币.

原帖由 大法师 于 2008-12-14 11:05 发表
[发帖际遇]: 大法师参加论坛辩论大赛, 获得存款2思明币.

我立马出去

出去那么快干嘛?看看嘛,有中文的吖

[发帖际遇]: zhubolin在馒头店卖馒头赚到现金99思明币.

原帖由 说好的幸福呢 于 2008-12-14 11:06 发表
[发帖际遇]: 说好的幸福呢在路边摆摊子, 本日赚到现金93思明币.

时间能改变很多事情,包括人。。事。。。物。。。。
曾经的。。都散落天涯。。。。

嗯,确实。十年就这么晃过去了。米来得及回头看看!~~

[发帖际遇]: 小贼们潜入zhubolin家, 偷了zhubolin存款2思明币.

原帖由 飘渺微尘 于 2008-12-14 11:09 发表
[发帖际遇]: 飘渺微尘被小贼们打劫现金337思明币.

十年,确实有很多东西改变了

是越来越好呢还是越来越差?

[发帖际遇]: 思明送果的收取租客本月房租现金161思明币.

有点感觉 要深入 可能要等我大三了吧~~~~

[发帖际遇]: zhubolin参加论坛辩论大赛, 获得存款2思明币.

原帖由 思明送果的 于 2008-12-14 11:13 发表
[发帖际遇]: 思明送果的收取租客本月房租现金161思明币.

有点感觉 要深入 可能要等我大三了吧~~~~

呵呵,那快了咯。还有几十天

原帖由 zhubolin 于 2008-12-14 11:12 发表
[发帖际遇]: 小贼们潜入zhubolin家, 偷了zhubolin存款2思明币.

是越来越好呢还是越来越差?
很难评论是好还是坏,总之,是在不断地前行吧

[发帖际遇]: 吥董~买了一辆小破车, 花了现金1962思明币

十年!!
其实  有时  一年都可以改变很多~

[发帖际遇]: 飘渺微尘在馒头店卖馒头赚到现金29思明币.

原帖由 吥董~ 于 2008-12-14 11:22 发表
[发帖际遇]: 吥董~买了一辆小破车, 花了现金1962思明币

十年!!
其实  有时  一年都可以改变很多~
人和事,一年之内就能改变很多了

[发帖际遇]: zhubolin在路边摆摊子, 本日赚到现金26思明币.

原帖由 飘渺微尘 于 2008-12-14 11:27 发表
[发帖际遇]: 飘渺微尘在馒头店卖馒头赚到现金29思明币.

人和事,一年之内就能改变很多了

感慨多多

[发帖际遇]: 思明送果的参加论坛辩论大赛, 获得存款2思明币.

原帖由 zhubolin 于 2008-12-14 11:14 发表
[发帖际遇]: zhubolin参加论坛辩论大赛, 获得存款2思明币.

呵呵,那快了咯。还有几十天

。。。。。我大一。。。。。。。。