入驻
搜索

求片~~~有地址《野兽学圆》

◆中文片名:野兽学园[钟欣桐、黄秋生07最新火爆动作大片DVD国语]
◆年  代:2007
◆国家地区:香港
◆类  别:动作
◆主  演:钟欣桐、黄秋生
◆语  言:国语
◆字  幕:中文字幕
◆压缩格式:DVD-RMVB
◆文件大小:2CD 423MB  
◆影片简介:

高校的教室内,粉笔像子弹一般左右横飞,操场上,教师及学生凌空比拼.全校人人都身怀绝技,江湖传闻,高校内藏有一价值连城的宝物,各方人誓要夺此宝物.------

CD1:
thunder://QUFmdHA6Ly8xMTRkeToxMTRkeTEyM0AyMTguNzUuODIuMTU1OjU3NS8vbW92aWUzLzIwMDcwNjAyL9Kwyt7Rp9SwLzAxLldNVlpa
CD2:
thunder://QUFmdHA6Ly8xMTRkeToxMTRkeTEyM0AyMTguNzUuODIuMTU1OjU3NS8vbW92aWUzLzIwMDcwNjAyL9Kwyt7Rp9SwLzAyLldNVlpa
..海报有点像<<我的野蛮同学>>....

支持嚇~

不過,作為Twins通,我必須糾正一下~呢部是2002年舊片囉~

呢部大概喺我睇嘅第一部有關於Twins嘅電影囉~記得嗰陳時我嘟唔喺好識佢哋~

呢部電影嘅原名叫做《怪獸學園》~

嗰陳時嘟冇咩人識得佢哋~話起來,我仲喺Twins嘅第一批Fans添——初三嗰陳就開始買佢哋嘅唱片咯~惗翻轉頭,我嘟支持咗佢哋5年幾囉~

內地嘅出版商就喺虛偽~睇到Twins咗就攞人哋舊嘅影視作品出嚟發行,仲講喺2007年嘅作品添~

唉,我嘟唔知講咩嘢好囉~

:sweat 不会是换了个版面在发行的吧!

我也是在网上看到不,我没看过,不知道是不是换个版面的

原帖由 玩世不恭 于 2007-6-11 14:29 发表
:sweat 不会是换了个版面在发行的吧!

就喺換咗嗰封面噶啫~

我以前租了碟子看过了不好看的