MXZ 发表于 2008-6-25 21:46:53

如今的大学生活啊~~~

[发帖际遇]: MXZ请朋友们喝酒, 用了现金91思明币.

真系唔知做点至得,我又唔知现家兴尼乜,总这报纸写乜我就信乜,电视做乜我就睇乜,大佬讲乜,我队就讲乜!见到巨星着乜我就着乜,老豆食乜我就食乜啰,哎~~~

如果系有个女友,唔知几好~~~~mosadmo mosadmo mosadmo mosadmo

脸遮住我也很帅 发表于 2008-6-25 21:49:15

[发帖际遇]: 43228不小心在路边拣到一个信封, 发现里面原来有现金1思明币.

当宅男吧~学校的MM们绝大部分都有主了

apolskis 发表于 2008-6-25 21:49:24

[发帖际遇]: apolskis在馒头店卖馒头赚到现金9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999思明币.

.................................houhou (7)hou

一日就是一天 发表于 2008-6-25 21:50:34

不知道你说的是什么东东!

涂涂 发表于 2008-6-25 21:53:10

看不懂,不会说白话!mofunkmo

就是不说 发表于 2008-6-25 21:55:08

houhouhou houhouhou 深深的宅着

07631027 发表于 2008-6-25 21:58:30

系毋系个着..................

07631027 发表于 2008-6-25 21:58:30

系毋系个着..................

遖.寧籽``` 发表于 2008-6-25 22:07:36

BEYOND《半斤八两》里的歌词...

MXZ 发表于 2008-6-25 22:19:59

回复 9# 的帖子

唔系<半斤八两>!!!!!!系<爸爸妈妈>!!!mosweatmo

MXZ 发表于 2008-6-25 22:21:08

BEYOND 《半斤八两》里的歌词...

唔系<半斤八两>!!!!!!系<爸爸妈妈>!!!

飞鱼子 发表于 2008-6-25 22:23:20

讲乜喈~~~~houhou (12)hou

无聊的兔子 发表于 2008-6-25 22:24:51

[发帖际遇]: 无聊的兔子在大街上捡到现金1000思明币, 飞快的跑回家躲着.

是咩也额。。。。。。。。。。。。。

ㄋㄋ 发表于 2008-6-25 22:26:21

呢地就系大学生活拉..
得闲就做地有意义噶事情咯..论日挂住地女仔,某计拉..

MXZ 发表于 2008-6-25 22:57:58

呢地就系大学生活拉..

咩事有意义啊,你话比我知啊?论日挂住女子?我都唔有,点挂住啊mosweatmo mosweatmo
页: [1] 2
查看完整版本: 如今的大学生活啊~~~